Agjensia Imobiliare “Alfa Information” ka experience shume vjecare ne tregun e shit-blerjeve dhe qerave ne Shqiperi. Ajo u hap per here te pare ne vitin 2011 ne Tirane me dy zyra:

Zyra 1. Te Sheshi Willson
Zyra 2. Te ura Vasil Shantos.

Gjate gjithe ketyre viteve agjensia ka operuar dhe vazhdon te operoje ne tere Shqiperine sidomos ne kryeqytet, Tirane dhe ne qytet bregdetare si Durres, Vlore, Sarande, Lezhe etj.
Agjensia merret me te gjitha llojet e pasurive te patundshme: Troje, Apartamente, Vila, Zyra, Dyqane, Magazina etj si per shitje ashtu edhe per qera. Gjithashtu bashkpunon prej vitesh me firma te ndryshme ndertimi si : …..

Jetegjatesia e biznesit ka treguar se prioriteti yne eshte Klienti, plotesimi I nevojave te tij. Besimi dhe profesionalizmi jane obligimi yne.